McIntosh ML1 Loudspeaker Mk II

Vintage stils satiekas ar vismodernāko skaņu: ML1 skaļrunis atdzimst

ML1 skaļrunis bija pirmais McIntosh jebkad izgatavotais skaļrunis. Tas tika ieviests 1970. gadā ar gadsimta vidus modernu dizaina stilu un radīja pārsteidzošu skaņas kvalitāti ar liela skaļuma izvades spēju un milzīgu basu reakciju, īpaši, ja tas ir savienots pārī ar ārējo ekvalaizeru. Neskaitāmi mūzikas entuziasti izvēlējās ML1, lai klausītos savu loloto mūziku.

Sākotnējā ML1 ražošana tika pārtraukta 1977. gadā, lai gan kopš tā laika esam turpinājuši piedāvāt augstas veiktspējas skaļruņus. Tagad ar žestu par mūsu skaļruņu izcelsmi mēs atgriežam ML1 kā ML1 skaļruni Mk II.

VINTAGE ĀRĀ

Ārēji jaunais ML1 rada atmiņas par to, kad bija pieejams oriģinālais ML1 — laiks, kad bija mazāk traucēkļu, bija vieglāk klausīties mūziku un tajā iegrimt. ML1 klasiskais izskats atdzīvina šī laikmeta noskaņu, lai jūs varētu atpūsties un novērtēt savas iecienītākās dziesmas.

Skapis ir izgatavots no eļļota amerikāņu valriekstu masīvkoka un finiera ar satīna apdari. Tam ir atbilstoša magnētiski piestiprināta, noņemama koka režģis ar akustiski caurspīdīgu melnu trikotāžas audumu ar metāla apdari, piešķirot skaļrunim izsmalcinātu izskatu. Pazudušas vertikālās koka līstes, kas atrodamas uz oriģinālā ML1 režģa, kas varētu traucēt mūzikas atskaņošanu. Jaunā ML1 režģī ir tikai akustiski caurspīdīgs audums, kas netraucē mūziku.

IZSTRĀDĀJĀS EDZE IEKŠpus

Iekšēji jaunajam ML1 ir pilnībā moderna veiktspējas skaļruņu tehnoloģija. Četru virzienu skaļrunis ML1 izmanto piecus atsevišķus skaļruņu draiverus, lai radītu pārsteidzošu skaņu:

  • Zemfrekvences skaļrunis: viens 12 collu skaļrunis noslēgtā korpusā ar polipropilēna konusu un putekļu vāciņu ar sintētiskās gumijas balstiekārtu.
  • Apakšējais vidējais diapazons: divi 4 collu zemākie vidējā diapazona draiveri noslēgtā apakškorpusā, arī ar polipropilēna konusiem un putekļu vāciņiem ar sintētiskās gumijas balstiekārtu.
  • Augšējais vidējais diapazons: viens 2" mīksts kupols augšējais vidējais diapazons.
  • Augstfrekvences skaļrunis: viens 3/4 collu titāna kupola augstfrekvences skaļrunis (tas pats augstfrekvences skaļrunis, ko izmanto mūsu XR50 un XR100 skaļruņos).

Atšķirībā no oriģinālā ML1, jaunās paaudzes ML1 draiveri ir novietoti simetriski, tāpēc nav speciāla kreisā un labā skaļruņa, tādējādi novēršot iespēju uzstādīt skaļruņus nepareizā orientācijā un nodrošinot vienmērīgāku klausīšanās zonu.

Speciāli nofrēzēta pārejas plāksne satur vidējos diapazonus un augstfrekvences skaļruni un ļauj tos novietot cieši kopā. To tuvums viens otram samazina skaņas lauka novirzīšanos no ass un novieto visu akustisko izvadi, kas parasti ietekmē attēlu, kopā nelielā telpā. Pārejas plāksne nodrošina arī spēcīgu pamatu augšējās frekvences vienībām, lai samazinātu vibrācijas, kas var ietekmēt skaņu. Korpusa iekšējais stiprinājums nodrošina hermētisku un atdalītu korpusu no 12 collu zemfrekvences skaļruņa, lai vēl vairāk samazinātu vibrācijas.

ML1 augšējam vidējam diapazonam ir zemas rezonanses un lielas jaudas apstrādes iespējas; tas ļauj pārejas punktam starp apakšējo un augšējo vidējo diapazonu izvairīties no 1 kHz frekvences, kas ir ļoti svarīga skaidra vokāla radīšanai. Augstfrekvences skaļruņa pārslēgšanas frekvence samazina skaņas lauka vertikālo lobīšanos un ļauj ML1 precīzāk reproducēt ierakstīto mūziku.

SPĒCĪGS PĒC DIZAINA

ML1 ir izstrādāts, lai apstrādātu līdz pat 600 vatus no pastiprinātāja, padarot to lieliski piemērotu jaudīgām klausīšanās sesijām, kas noslogotu citus skaļruņus. Tā pieci atsevišķie skaļruņu draiveri darbojas kopā, lai sadalītu jaudas slodzi, neļaujot ML1 noslogot, kad tas tiek barots ar tīru, jaudīgu jaudīgu pastiprinātāju, piemēram, McIntosh MC611  un MC462 . Iegūtā dabiskā izmēra skaņa var aizpildīt visas telpas, izņemot lielākās.

Taču tas ir arī pietiekami veikls, lai radītu pārsteidzošu skaņu, ja to izmanto ar mazākas jaudas pastiprinātājiem, piemēram, MC275 , MC1502 , MC830 un MC312 . Lai sasniegtu vēl augstāku skaņas veiktspējas līmeni, ML1 var divpastiprināt ar mūsu MC451  pastiprinātāju.

DZIĻA BASA ATBILDĪBA, LAI SAJUTU MŪZIKU

Ar savu 12 collu zemfrekvences skaļruni ML1 ir neticami zemo frekvenču reakcija līdz 27 Hz, kas ir tuvu zemākajai frekvencei, ko cilvēka auss spēj uztvert. Zemfrekvences skaļrunis parasti nav vajadzīgs, lai iegūtu dziļus, izteiksmīgus basus.

Iespējams, redzēsit līdzīga izmēra skaļruņus ar vairāk zemfrekvences skaļruņu, taču neļaujiet sevi maldināt ar lielāku zemfrekvences skaļruņu skaitu, jo zemfrekvences skaļruņa izmēru nevar aizstāt. Faktiski vienam 12 collu skaļrunim ML1 ir tāds pats virsmas laukums kā četriem 6 collu skaļruņiem — un, runājot par zemo frekvenču frekvencēm, ko rada zemfrekvences skaļrunis, jo lielāks virsmas laukums, jo labāk izspiest visu šo gaisu.

12" zemfrekvences skaļrunis ir paredzēts darbam akustiskās balstiekārtas dizaina korpusā, tāpat kā oriģināls. Tomēr kopš oriģinālā ML1 skaļruņa ir daudz iemācījies, un tika izmantoti mūsdienīgi dizaina un simulācijas rīki, lai izstrādātu dizaina parametrus, kas nodrošina basu reakciju. līdzīgs oriģinālam, bet bez nepieciešamības pēc ārējā ekvalaizera.

Zemfrekvences skaļrunis izmanto arī mūsu patentēto augstas veiktspējas (LD/HP® ) magnētiskās shēmas dizainu, kas ievērojami samazina kropļojumus, vienlaikus palielinot jaudas apstrādi un efektivitāti. LD/HP veiktspējas uzlabojumi ir tik lieli, ka ML1 12 collu zemfrekvences skaļrunis varētu konkurēt ar divreiz lielākiem zemfrekvences skaļruņiem.

PLAŠS SKAŅAS ATVĒRUMS VISIEM KLAUSĒTĀJIEM

Atšķirībā no daudziem skaļruņiem, kas projicē savu labāko skaņu šaurā vietā skaļruņa priekšā, ML1 nodrošina izcilu skaņu plašākā zonā visās frekvencēs, pateicoties tā četrvirzienu dizainam, rūpīgi atlasītam draivera komplektam un izmēriem, kā arī tā prasmīgi izstrādātajam krosoveram. tīkls. Tas nozīmē, ka ikviens telpā esošais var baudīt pilnu stereo skaņas skatuvi, ko projicē ML1, tā vietā, lai klausītos tikai ierobežotā "jaukajā vietā".

LABĀKS KROSSOVERS LABĀKĀM VEIKUMĀ

ML1 izmanto pēc pasūtījuma izveidotu krustošanas tīklu, ko mūsu inženieri ir izstrādājuši veiktspējai un izturībai. Pārāk norādītie komponenti nodrošina lielas jaudas vadāmību, savukārt cietvielu, pašatiestatošas ​​aizsardzības ierīces novērš jebkura draivera bojājumus. Krosoveru dizains atdala augstfrekvences un zemas frekvences ķēdes, un katra ir pieejama gan divkāršai, gan divpastiprināšanai pēc vajadzības.

Visa jauda, ​​kas tiek nosūtīta uz ML1 no jūsu pastiprinātājiem, tiek padota caur mūsu Solid Cinch skaļruņu stiprinājumiem, kas viegli, bet droši piestiprina skaļruņu kabeļus  , lai novērstu to atbrīvošanos un, iespējams, īssavienojumu. Iesiešanas statņi ir apzeltīti, lai novērstu koroziju un nodrošinātu kvalitatīva signāla nosūtīšanu pa skaļruņu kabeļiem.

APDARES APSTRĀDES

ML1 ir ražots ASV, un tam ir atbilstošs statīvs, kura pamatnē ir antīkā alumīnija presēta alumīnija nosaukuma žetons, kas atbilst emblēmām, kas atrodamas dažos mūsu pastiprinātājos un integrētajos pastiprinātājos . Statīvs ir izstrādāts tā, lai paceltu un novietotu ML1 skaļruni, lai nodrošinātu optimālu attēlveidošanas un klausīšanās baudījumu. Tam ir kājas, kas paredzētas lietošanai uz cietām grīdām, un tapas lietošanai uz paklāja. Ja vēlaties, skaļruni var novietot tieši uz grīdas vai novietot uz izturīgas mēbeles, kurā nav rotājumu vai priekšmetu, kas varētu vibrēt. Sazinieties ar vietējo izplatītāju, lai uzzinātu vairāk par jauno ML1 un atbilstošo statīvu.

McIntosh ML1 skaļrunis Mk II

Comments (0)

No comments at this moment
Produkts pievienots vēlmju sarakstam
Produkts pievienots salīdzināšanai.

Mūsu interneta vietnē tiek izmantoti sīkfaili. Sīkfaili palīdz nodrošināt pienācīgu vietnes darbību un tās pilnveidošanu, tāpēc obligātie sīkfaili (tehniskie, funkcionālie un analītiskie) tiek instalēti automātiski. Lai individualizētu jūsu sērfošanas pieredzi un sniegtu piedāvājumus, kuri būtu aktuāli tieši jums, tīmekļa vietnē tiek izmantoti arī mērķa sīkfaili. Nospiežot “piekrītu”, jūs piekrītat mērķa sīkfailu instalēšanai un izmantošanai. Savu piekrišanu varēsiet atsaukt jebkurā laikā, nomainot sava interneta pārlūka iestatījumus un izdzēšot ierakstītos sīkfailus. Vairāk informācijas – sīkfailu politikā