Triangle Capella

Triangle Capella integrē augstas izšķirtspējas bezvadu mūzikas straumēšanu uz statīva uzstādītu skaļruņu pārī, tādējādi novēršot nepieciešamību pēc atsevišķa pastiprinātāja vai atsevišķa mūzikas straumētāja, nodrošinot lietotājiem "kompaktu stereo centrmezglu" mūzikai, mājas kinozālei un pat spēlēm. 

Katrs skaļrunis ir divvirzienu dizains, kas aprīkots ar Triangle raksturīgo 25 mm magnija kupola augstfrekvences skaļruni un 16,5 cm biezu celulozes membrānas vidējo skaļruni. Triangle digitālais signālu procesors (DSP) kontrolē draivera uzvedību, lai optimizētu sistēmas veiktspēju, savukārt digitāli vadāmā krosovera mērķis ir "perfekti lineāra frekvences reakcija", kam vajadzētu radīt dziļākus, labāk kontrolētus basu toņus un skaidrāku, līdzsvarotāku skaņu. .

Triangle tirgo Capella kā ārkārtīgi daudzpusīgu un elastīgu sistēmu, kas ietver dažādas ievades un izvades. Capella ir viena stereo RCA ieeja, koaksiālā ieeja un B tipa USB ieeja, kā arī trīs optiskās ieejas, kā arī HDMI ARC ieeja skaļruņu pievienošanai televizoram kā skaņas joslas alternatīva.

Varat straumēt jebkuru mūziku no viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora uz Capella sistēmu, izmantojot Bluetooth un Wi-Fi iespējas, UPnP straumēšanu, AirPlay, Chromecast, Spotify Connect un Roon Ready. Tiek atbalstīti augstas izšķirtspējas faili līdz 24 bitiem/192 kHz. Atšķirībā no universālajām skaļruņu sistēmām, piemēram, KEF LS50 Wireless II, Capella ir aprīkots ar nelielu, atsevišķu "stereo centrmezglu", kas darbojas kā nervu centrs visiem straumēšanas un fiziskajiem savienojumiem. Centrmezgls ir WISA raidītājs un bezvadu režīmā savienojas ar skaļruņiem, nodrošinot 24 bitu/96kHz augstas izšķirtspējas straumēšanu, izmantojot WISA.

Tā ir arī gudra iestatīšana: telpas akustiku var kalibrēt, izmantojot Capella sistēmu. Varat izmantot mobilo lietotni un viedtālruņa mikrofonu, lai aprēķinātu un analizētu telpu, kurā ir uzstādīti skaļruņi, un lietotni, lai pielāgotu un optimizētu mērījumus, lai nodrošinātu vislabāko skaņu šai telpai. Varat vēl vairāk pielāgot skaņu manuāli lietotnē, kas ļauj optimizēt skaļruņu skaņu, tieši kontrolējot reakcijas līkni un pielāgojot EQ iestatījumus atbilstoši savām vēlmēm. Precīzākiem telpas kalibrēšanas mērījumiem ir pieejams arī papildu Zen mikrofons.

Lai arī cik skaļruņu sistēma patiesībā skan, paši skaļruņi noteikti ir patīkami acīm. Triangle Capella statīvi ietver augsta blīvuma skapjus, kas rada greznu estētiku ar lakotu valriekstu ārpusi. Skaļruņi ir uzstādīti uz alumīnija pamatnes lielākai gaisa plūsmai ap portu, un noapaļotākā korpusa forma nodrošina skaidrāku skaņu, samazinot klausītājam pārraidītos audio traucējumus.

Triangle Capella audiosistēma tagad ir pieejama četros apdares variantos – Black Star, Astral Blue, Space White, Brown Nebula – par standarta cenu 2499 eiro.

Comments (0)

No comments at this moment
Produkts pievienots vēlmju sarakstam
Produkts pievienots salīdzināšanai.

Mūsu interneta vietnē tiek izmantoti sīkfaili. Sīkfaili palīdz nodrošināt pienācīgu vietnes darbību un tās pilnveidošanu, tāpēc obligātie sīkfaili (tehniskie, funkcionālie un analītiskie) tiek instalēti automātiski. Lai individualizētu jūsu sērfošanas pieredzi un sniegtu piedāvājumus, kuri būtu aktuāli tieši jums, tīmekļa vietnē tiek izmantoti arī mērķa sīkfaili. Nospiežot “piekrītu”, jūs piekrītat mērķa sīkfailu instalēšanai un izmantošanai. Savu piekrišanu varēsiet atsaukt jebkurā laikā, nomainot sava interneta pārlūka iestatījumus un izdzēšot ierakstītos sīkfailus. Vairāk informācijas – sīkfailu politikā